Fotó

Esztétikus. Ötletes. Formabontó.

Igényes, jól megkomponált profi fotók nélkül már elképzelhetetlen egy vállalkozás kommunikációja. A stock fotók ideje lejárt. Legyél hiteles és mutasd be magad olyan fotókkal, ami valóban kifejez téged. Mi segítünk abban, hogy első látásra lenyűgözd a közönséged, a hozzád és termékedhez legjobban illő stílussal. Rendezvények, vagy partik fotózásában is számíthatsz ránk.

Vállalkozásod által előállított, árusított termékedet a lehető legszebben és ízlésesebben megörökítjük a weboldaladra, vagy nyomtatott anyagaidhoz.

Termékfotó referenciák

Étlapodra, éttermedbe dekorálásnak, webes hirdetésnek megvalósítjuk a legízletesebbnek ható képeket, amik életre kelnek a képernyőn vagy akár tinta által papíron.

Gasztrofotó referenciák

Céges rendezvény, szülinapi parti, akár szórakozó helyeken, bárokban készült képek az este folyamán a legszínesebb, legdinamikusabb megjelenítésben.

Partyfotó referenciák

Eladásra, kiadásra szánt ingatlanod van, esetleg panziót, hotelt üzemeltetsz? Profi fotóval igényesen bemutathatod szálláshelyed, gyorsabban megkötheted az ideális üzletet.

Ingatlanfotó referenciák

Vond magadra a piac figyelmét!

Kezdjünk bele a közös munkába és dolgozzuk ki az új modern megjelenésed. A vizuális kommunikációd, ami elad. Amivel kitörsz az átlagból.